Työnantajalle

Nopeasti apua työntekijätarpeeseen

Safrent on vahvassa kasvussa oleva paikalllinen henkilöstövuokraus yritys jonka avulla saat nopeasti apua vaihteleviin resurssitarpeisiin: lisäapua kausiluontoisesti, sijaisuuksiin tai muihin äkillisiin tarpeisiin. Kauttamme saat ammattitaitoiset työntekijät alalle kuin alalle, mm.baarimikot, tarjoilijat, keittiöhenkilökunta, lipunmyyjät ja narikkatyöntekijät sekä teollisuustyöntekijät (mm. paperi-, rakennus-, telakka- elintarviketeollisuus) ja logistiikka-alan työntekijät. Reagoimme nopealla aikataululla yrityksenne muuttuviin tarpeisiin. Toimitamme henkilökuntaa kaikenkokoisiin yrityksiin ja tarpeisiin,  niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin. Meille sekä pitkät että lyhyet toimeksiannot ovat yhtä tärkeitä ja pystymme reagoimaan työvoiman tarpeeseen hyvinkin pikaisella aikataululla kustannustehokkaasti.

Miksi henkilöstövuokraus?

  • Saat pätevän työntekijän käyttöösi juuri siksi aikaa kuin tarvitset.
  • Henkilöstövuokraus mahdollistaa keskittymisen omaan ydinliiketoimintaasi ja tarjoaa yrityksen käyttöön tehokkaita ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset.
  • Henkilöstövuokrauksella säästyt monivaiheisilta hakumenettelyiltä, sairaustapausten kustannuksilta ja palkkahallinnon aikaa vieviltä toiminnoilta.

Miksi valita Safrent?

  • Huolehdimme puolestasi kaikista työntekijän työsuhdeasioista kuten palkanmaksusta, lakisääteisistä velvoitteista, työhön perehdyttämisestä, vakuutuksista, työterveydestä ja koulutuksista.
  • Tarvittaessa hoidamme työntekijälle myös tarvittavia suojia, kuten esim. turvakengät. Vuokratyöntekijästä laskutamme kuukausittain sovitusti työntekijän palkkaan perustuen.
  • Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pidämme hyvää huolta heidän jaksamisestaan ja terveydestä mm. säännöllisillä terveystarkastuksilla ja palautekeskusteluilla.
  • Asiakkaan tyytyväisyystakuu: mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön.
  • Pitkäkestoinen ja kestävä yhteistyö asiakkaan kanssa: valitsemme juuri teidän yritykseenne sopivat työntekijät.
  • Pidämme asiakasyrityksen kanssa workshoppeja 2 krt/vuosi ja laatupalavereja kuukauden välein.
  • Yrityksemme toiminta perustuu kirjattuihin eettisiin sääntöihin, jotka sisäistämällä työntekijämme tuovat toiminnallaan asiakasyritykseen laatua, lisäarvoa ja luotettavuutta.

 

Tutustu tästä eettisiin sääntöihimme.

Työnantaja – Ota Yhteyttä

 

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia