Henkilöstö­vuokraus

Ammattilaisia silloin kun heitä tarvitset

Henkilöstövuokraus on joustava tapa rekrytoida ja työllistää osaavia työntekijöitä pitkäaikaiseen tai kausiluonteiseen työsuhteeseen. Olemme toimitusvarma henkilöstövuokrausyritys – meiltä saat oikeat osaajat, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Henkilöstövuokraus mahdollistaa keskittymisen omaan ydinliiketoimintaasi ja tarjoaa organisaation käyttöön ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset.

Haastattelemme jokaisen työntekijän henkilökohtaisesti ja opimme tuntemaan heidän vahvuutensa. Näin varmistamme, että oikea työ ja tekijä kohtaavat, ja sinä saat nopeasti käyttöösi tarpeitasi vastaavat ammattilaiset.

Taitavia työntekijöitä ravintola-alalle ja teollisuuteen

Olemme erikoistuneet ravintola-alan ja teollisuuden henkilöstövuokraukseen. Ravintola-alalla työntekijältä vaaditaan erityisesti paineensietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Teollisuudessa työskentelevän tulee taas noudattaa sääntöjä ja ohjeita, olla tarkka sekä huolellinen. Etsimme ja löydämme tällaisia tekijöitä nopeallakin aikataululla.

Meille sekä pitkät että lyhyet toimeksiannot ovat yhtä tärkeitä ja pystymme reagoimaan työvoiman tarpeeseen hyvinkin pikaisella aikataululla kustannustehokkaasti. Saat pätevän työntekijän käyttöösi juuri siksi aikaa kuin tarvitset. Henkilöstövuokraus mahdollistaa keskittymisen omaan ydinliiketoimintaasi ja tarjoaa yrityksen käyttöön tehokkaita ammattilaisia juuri silloin kun heitä eniten tarvitset. Henkilöstövuokrauksella säästyt monivaiheisilta hakumenettelyiltä, sairaustapausten kustannuksilta ja palkkahallinnon aikaa vieviltä toiminnoilta.

Huolehdimme kaikista työntekijän työsuhdeasioista kuten palkanmaksusta, lakisääteisistä velvoitteista, työhön perehdyttämisestä, vakuutuksista, työterveydestä ja koulutuksista. Tarvittaessa hoidamme työntekijälle myös tarvittavia suojia kuten esim. turvakengät ja viiltosuojatakit. Vuokratyöntekijästä laskutamme kuukausittain sovitusti työntekijän palkkaan perustuen. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pidämme heidän jaksamisestaan ja terveydestä hyvää huolta mm. säännöllisillä terveystarkastuksilla ja palautekeskusteluilla.

Henkilöstövuokrauksella säästyt muun muassa:

  • monivaiheisilta hakumenettelyiltä
  • sairastapausten kustannuksilta
  • palkkahallinnon aikaa vieviltä toiminnoilta

Turvallisuus

Security Arsenal Oy